Jump to content
  • 0
jwells

Cineplayer - Windows Explorer Issues

Question

re: XP Pro , Windows Explorer, Cineplayer "decoder", Roxio 9 XE

 

I am seeing a very annoying problem everytime I use Windows Explorer and there is a video file within the directory being viewed (mpg, avi).

 

The Cineplayer decoder "tries" to reinstall (on the fly), over and over again for each image. And each auto-triggered reinstall has to be manually cancled.

 

I can not find "anywere' to disable Cineplayer or the decoder. At least least disabling it - would be less annoying

 

There seems to be an issue with some msi file 65a?????.msi

 

I tired repair - no luck.

 

If I had to guess, it might be a driver conflict of some type.

 

I even ran the upgrade again, to see if that would flush it out - no luck.

 

Please advise or offer suggestions

 

Thanks

Edited by jwells

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

 

It looks as if you have a Windows Installer Problem. This problem is so common that Microsoft have made a Windows Installer Cleanup Utility.

 

Their utility can be downloaded free from Microsoft here (click). You should read and understand the instructions on their page before you deploy the utility.

 

Regards,

Brendon

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hello,

 

It looks as if you have a Windows Installer Problem. This problem is so common that Microsoft have made a Windows Installer Cleanup Utility.

 

Their utility can be downloaded free from Microsoft here (click). You should read and understand the instructions on their page before you deploy the utility.

 

Regards,

Brendon

 

Thank you - Thank you - Thank You - this was driving me nutty

 

working at lot with images and videos - every time I enter a dir with images or videos - cancel...cancel... cancel

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Thank you - Thank you - Thank You - this was driving me nutty

 

working at lot with images and videos - every time I enter a dir with images or videos - cancel...cancel... cancel

 

 

Nope :( didn't seem to help

 

really seems like either a bad File association, missing file or something in registry - Opened new post with more info

 

 

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=36028

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×