Jump to content
  • 0

Slideshow Assistant Not Appearing On Selecting Slideshow


Sunstone

Question

Hi All

 

This is my first post so go easy !! :)

 

My friend has version 9 on his Vista Laptop (Home Premium), all works well apart from the Slideshow option. Whenever he attempts to open it on his laptop thinks about it and then simply does nothing.

 

Everything else seems to be working fine.

 

I believe he said that he downloaded and installed the update (9.1) though he later stated that he had v9.0 on his laptop. (i'm a bit confused here tbh).

 

The software has been un-installed and re-installed but still the same thing happens.

 

 

Any ideas anyone ?

 

 

Cheers

 

Steve

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Hi All

 

This is my first post so go easy !! :)

 

My friend has version 9 on his Vista Laptop (Home Premium), all works well apart from the Slideshow option. Whenever he attempts to open it on his laptop thinks about it and then simply does nothing.

 

Everything else seems to be working fine.

 

I believe he said that he downloaded and installed the update (9.1) though he later stated that he had v9.0 on his laptop. (i'm a bit confused here tbh).

 

The software has been un-installed and re-installed but still the same thing happens.

 

 

Any ideas anyone ?

 

 

Cheers

 

Steve

 

Use VideoWave to make the slide show.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...