Jump to content
  • 0

Creator 7


awp15

Question

Problem with creator 7. I first uninstalled 7 and reinstalled it and I lost both of my cd/dvd drives. I did a restore and they came back I installed 7 again and now it says there is no recorder but the drives are there as indicated from my computer. It will not record anything. Any suggestions?

 

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Since the last time it worked, have you changed/updated/upgraded any software/hardware?

 

Lynn

I have it working again this is what I had to do for anybody else that may have a similiar problem Step 1 update PX engine go to "http://images.roxio.com/en/support/pxengine3_ 00_ 58a.zip check to see if this resolves the prolem if not Step 2 Update your firmware go to http://patches.sonic.com/DTG_DOCS/CD.DVD_info_firmware.htm after this check again to see if this corrected the problem if it didn't go to Step 3 go to "http://tools.roxio.com/support/tools/DriveFixEZ_Installed.exe choose "Save" and as a save location, choose your "Desktop" go to your desktop and double-click on the file called "DriveFixEZ_Installed.exe" and follow the on screen instructions. It took me all three steps before it started working properly. Be sure to check after every step to see if it was corrected.

Link to comment
Share on other sites

Problem with creator 7. I first uninstalled 7 and reinstalled it and I lost both of my cd/dvd drives. I did a restore and they came back I installed 7 again and now it says there is no recorder but the drives are there as indicated from my computer. It will not record anything. Any suggestions?

Try the following and see if that helps.

 

**** PX Engine 3.0

http://images.roxio.com/en/support/pxengine3_00_58a.zip

It's also found in KB article here:

http://kb.roxio.com/content/kb/General%20I...mation/000008GN

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...