Jump to content
  • 0

Runtime Error! (no R Number....)


frenchyinpaddyland

Question

I open Media manager and after a while this came up:

"Runtime error!

Program:C:\Program Files\Roxio\MediaManager10\MediaManager10.exe.

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information"

The box haeding was : Microsoft Visual C++Runtime Library

I am running Window Vista Home Premium and has DirectX10 installed

Has any body any idea of what is going on and a sultuion

thank you

 

Link to comment
Share on other sites

18 answers to this question

Recommended Posts

thanks for your nice word of help...it is a bit reassuring ...will see tomorrow..... :huh::lol::wub: will let you know through the community

thanks again good night ...it is late here in EIRE got to go to work tomorrow.......

bye

 

Maise, 'sí Éire an tír - is rud éile 'eire'

 

eire (no accent) means a heavy weight or a burden - and anyway, if you are using English, the country is 'Ireland' :lol:

Link to comment
Share on other sites

I open Media manager and after a while this came up:

"Runtime error!

Program:C:\Program Files\Roxio\MediaManager10\MediaManager10.exe.

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information"

The box haeding was : Microsoft Visual C++Runtime Library

I am running Window Vista Home Premium and has DirectX10 installed

Has any body any idea of what is going on and a sultuion

thank you

Do you have any install disc w/ EMC 10 on it or was this just a preloaded version on your pc?

 

Link to comment
Share on other sites

The clean install may or may not do the job.

I previously had 9.1 installed on my XP machine.I uninstalled it for a reason I can't remember.

Yesterday I tried to reinstall and got the same 2 errors.One was about RoxTray and the other was Videowave.The VideoWave error gave R6025 as a code.I looked that up in the Knowledge Base and followed those directions,which didn't work and led to a line that said to do a clean install.

I've installed and uninstalled 3 times to no avail.I've used a registry cleaner and also manually edited the registry for Roxio entries.All of this still doesn't work.

I guess what this comes down to is that the clean install is not a cure all.Most times it works but sometimes it doesn't.When it doesn't I think about the only way to get the software to work is to do a Format C: and start over.

Link to comment
Share on other sites

Hi thanks for you answer Jim ..but I am having a slight problem.I suppose you ask to click repair on Roxio MediaManager in the Add/Remove program...cannot find it what I have is :

RoxioBack on Track/Central Audio/CentralCopy/Central Core/ Central Data/Central Tools/ Cineplayer/Cineplayer Deco../Disk Gallery/Easy media creator..File back up/Media share/Update manager but no Media manager ..

do you have any idea why?

thanks for an idea

 

Link to comment
Share on other sites

Do you have any install disc w/ EMC 10 on it or was this just a preloaded version on your pc?

Yes I have the install disc w/EMC 10. It was not on the PC as I build it myself and baught EMC 10 separatly......On the support page I am beeing told to do a clean uninstall and then reinstall everything ..a bit drastic solution no??????????

Have you any solution yourself or isit the right way to go about it

Link to comment
Share on other sites

For what its worth I did the clean install last night after getting the exact same error message you got -- verbatim -- except it was in Videowave.

 

Its tedious and a pain but the clean install is a necessary step -- and worth it; I'm up and running as we speak....

 

Link to comment
Share on other sites

For what its worth I did the clean install last night after getting the exact same error message you got -- verbatim -- except it was in Videowave.

 

Its tedious and a pain but the clean install is a necessary step -- and worth it; I'm up and running as we speak....

 

Ok thanks for this ...I may as well do it ..I printed all the detail from support so will go and do it now ...fingers cross!!!!!!!!!!!! will get back to let you know if it also worked for me

thanks again

Link to comment
Share on other sites

Ok thanks for this ...I may as well do it ..I printed all the detail from support so will go and do it now ...fingers cross!!!!!!!!!!!! will get back to let you know if it also worked for me

thanks again

 

Please do.

 

BTW:

In doing it last night, I noticed that for my Vista computer, to accomplish the final steps in the clean install - the registry edits -- I used the XP, not Vista, instructions:

"Go to Start -> Run. Type "regedit" (without quotes) then click OK)" and not

" Click on Start --> Type "regedit" in the Search field and press Enter on your keyboard."

 

When I tried the "Vista" way, I was not getting to the proper place, for some reason, so, something to think about as you do it.

The process will take time, esp. if (when? :rolleyes:) you run into "permissions" issues which won't let you delete certain files because you don't have the appropriate permissions for Vista's liking. If you run into this, let me know..

 

Link to comment
Share on other sites

Well my friends it worked no problem...only only a slight one "the ROXMM Tray app. Module " stopped working once the computer rebooted...then I open EMC10 and tried different apllications and all of them worked....the only thing I did different from what I was told to do ..I did not install from the CD but I did keep the download files on my external drive and re-open it and there it is working again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thank you to everybody for the input and the help...it is reconforting to know that when the S...it the fan there are still good guys around to help

BIG THANKS TO EVERYONE... ;):D:rolleyes:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Well my friends it worked no problem...only only a slight one "the ROXMM Tray app. Module " stopped working once the computer rebooted...then I open EMC10 and tried different apllications and all of them worked....the only thing I did different from what I was told to do ..I did not install from the CD but I did keep the download files on my external drive and re-open it and there it is working again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thank you to everybody for the input and the help...it is reconforting to know that when the S...it the fan there are still good guys around to help

BIG THANKS TO EVERYONE... ;):D:rolleyes:

Good job and glad to hear it! celebrate2.gif

 

Link to comment
Share on other sites

well I tried the clean uninstall with all the detail printed in front of me ...following step by step got everything done and came the time to re-install....BY GOD what is happenning.....BLUE SCREEN ..COMPUTER CRASHES AND SHUT DOWN..........

did you encounter this???????????????

I don't know what to do next ....

NEED HELP PLEASEEEEEEEEEEEEE

 

Link to comment
Share on other sites

well I tried the clean uninstall with all the detail printed in front of me ...following step by step got everything done and came the time to re-install....BY GOD what is happenning.....BLUE SCREEN ..COMPUTER CRASHES AND SHUT DOWN..........

did you encounter this???????????????

I don't know what to do next ....

NEED HELP PLEASEEEEEEEEEEEEE

Don't panic just yet. 15encouragement.gif Turn off / unplug computer for about 10 minutes, and re-boot.

 

Worst thing that could have happened is if you messed up your registry edits, but, per the instructions, they were exported to a safe place before any problems.

 

Please report back after a 10 minute shutdown and let's keep our fingers crossed....

Link to comment
Share on other sites

GETTING TOO LATE FOR ME ....WILL TURN OFF PC AND TRY AGAIN TOMORROW ..WITH SOME BETTER LUCK MAY BE..WILL KEEP IN TOUCH TO LET YOU KNOW ...BUT I AM A BIT WORRIED!!!!!!!!!!! :(

Don't lose sleep -- all you really did was just thoroughly remove the program, so your pc should be just fine. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...