Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
MadCow

"ntldr Missing" At Startup After Emc 10 Reinstall

Question

It is my belief now that Roxio is worse than Microsoft. I have EMC 10 that I had to reinstall because XP SP3 hosed it and it crashed and wouldn't work. I followed all steps in these forums to fix my system - which don't always work because I was getting a missing/corrupt HAL.DLL error after the NTLDR/NTDETECT.COM repair. Anyway, after cleaning up my system, reinstalling XP SP3, etc. I reinstalled EMC 10. Needless to say, my system automatically rebooted without a mouse click and I was not able to tell it NOT to so I could install the EMC 10 patch fix. I have spent a whole freaking day trying to fix my system again correctly and now I have to start over due to your crappy support and software. You would think that after all of this time since EMC 10 was being pushed out to users that you would have a better fix than this crap. I noticed that it also wiped out ALL PDF files on my root C: drive as well after EMC 10 installed and rebooted. Thanks Roxio. You won't be getting any more business from me in the future.

 

Unhappy Customer :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
It is my belief now that Roxio is worse than Microsoft. I have EMC 10 that I had to reinstall because XP SP3 hosed it and it crashed and wouldn't work. I followed all steps in these forums to fix my system - which don't always work because I was getting a missing/corrupt HAL.DLL error after the NTLDR/NTDETECT.COM repair. Anyway, after cleaning up my system, reinstalling XP SP3, etc. I reinstalled EMC 10. Needless to say, my system automatically rebooted without a mouse click and I was not able to tell it NOT to so I could install the EMC 10 patch fix. I have spent a whole freaking day trying to fix my system again correctly and now I have to start over due to your crappy support and software. You would think that after all of this time since EMC 10 was being pushed out to users that you would have a better fix than this crap. I noticed that it also wiped out ALL PDF files on my root C: drive as well after EMC 10 installed and rebooted. Thanks Roxio. You won't be getting any more business from me in the future.

 

Unhappy Customer :-(

 

You're posting to a users forum, not Roxio tech support.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I wouldn't attempt to defend Roxio, but if you try again this might help. You don't need to install the original installation kit of EMC10 to avoid the NTLDR problem. (Which, by the way, as you noticed is actually just a delete of all files in the root of C:\)

 

The "patch" posted at http://www.roxio.com/enu/support/emc10/software_updates.html is actually an updated full installation kit that has been fixed to not delete those files. You just install that, instead of the original kit, but use the key that came with the purchased version.

 

Good luck,

Stan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×