Jump to content
  • 0

Emc 10


lulu1one

Question

17 answers to this question

Recommended Posts

Just to be sure…

 

This is a series of pictures (5) in Storyline with number 3 selected.

(yes the dope-on-the-rope was me, many years ago)

post-39730-1211822734.jpg

 

This is a Video in Storyline. Note that the blue scrubber is 1:01 min. into the clip and that the background of the Storyline does not match the preview screen.

post-39730-1211822745.jpg

Link to comment
Share on other sites

You will have to give a bit information on what you are doing or trying to do. What program in EMC 10 are you using?

 

VideoWave, I'm trying to make a DVD of pictures of my recent trip to Italy, with transitios between. Is there something else I need I tell you?

Link to comment
Share on other sites

Guest RCD74
VideoWave, I'm trying to make a DVD of pictures of my recent trip to Italy, with transitios between. Is there something else I need I tell you?

 

What exactly is the problem? It is possible to have the picture highlighted without the blue scrubber at that location. However, when you click on a picture or video, the blue scrubber usually will follow to the beginning location of that picture/video. I guess what we would like to know is what you want to do??

 

Rachel

Link to comment
Share on other sites

VideoWave, I'm trying to make a DVD of pictures of my recent trip to Italy, with transitios between. Is there something else I need I tell you?

 

Yes, it would help if you told us if you tried the suggestions and what was the result. Did you look at the overlay track to see if one was there and did you clear the proxy files ?

 

Here is how you do it.

 

Please tell us about your computer and especially your video card.

Link to comment
Share on other sites

Yes, it would help if you told us if you tried the suggestions and what was the result. Did you look at the overlay track to see if one was there and did you clear the proxy files ?

 

Here is how you do it.

 

Please tell us about your computer and especially your video card.

 

Here is the info. that I can find. I can not find anything about the video card, I don't know where to find it.

 

Dell XPS DXPO51

Intel ®

Pentium ® /cPU 3.00 GHz

2.99 GHz 2.00 GB of RAM

Link to comment
Share on other sites

Here is the info. that I can find. I can not find anything about the video card, I don't know where to find it.

 

Dell XPS DXPO51

Intel ®

Pentium ® /cPU 3.00 GHz

2.99 GHz 2.00 GB of RAM

 

There should be a number between XPS and DXPO51. 400 ?

 

What about my other question -- asked twice.

 

 

Link to comment
Share on other sites

There should be a number between XPS and DXPO51. 400 ?

 

What about my other question -- asked twice.

 

400 was missing.

 

I can't answer the other question, because as said a few posts back I went ahead and deleted all the pictures that did not match the preview and started over.....so far no problems, but stand by I'm bound to have more....LOL!

 

Link to comment
Share on other sites

400 was missing.

 

I can't answer the other question, because as said a few posts back I went ahead and deleted all the pictures that did not match the preview and started over.....so far no problems, but stand by I'm bound to have more....LOL!

 

So your issue is no more and no further replies are necessary. :

Link to comment
Share on other sites

???

 

Sorry I didn't make myself clear.....I'm an oldie and not clear on how things work on the pc.

 

The problem was I would highlight in storyline a picture, but above the larger picture, which should be the one that is highlighted, is a picture several frames ahead.

 

I did go ahead and deleted and I'm starting over, but if anyone knows what I did wrong, let me know. I would save a lot of crying and time...LOL!

 

lulu

 

Link to comment
Share on other sites

Sorry I didn't make myself clear.....I'm an oldie and not clear on how things work on the pc.

 

The problem was I would highlight in storyline a picture, but above the larger picture, which should be the one that is highlighted, is a picture several frames ahead.

I did go ahead and deleted and I'm starting over, but if anyone knows what I did wrong, let me know. I would save a lot of crying and time...LOL!

 

lulu

 

Images or video?

Link to comment
Share on other sites

Images.

 

That's a new one. Try these.

 

1) Check the internal tracks to make sure there is no image on the overlay track.

2) Clear the proxy files (top menu, tools, options, clear).

 

Is there a dotted line around the image you select?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...