Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Help Needed With Creator 9 Lock-up


thouchins

Question

When I select EDIT VIDEO I go to where my AVI files are located that I want to ADD to the EDIT VIDEO option.

As soon as I highlight AVI file #1, the screen locks-up. The mouse will move but I cant click anything or move anything.

This just started. Creator 9 has been working great for over a year.

 

Does anyone have any ideas?????

 

Thanks,

Terry in Texas

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

I've already done a re-install three times.

The last time after I un-installed, I did a search on the hard drive for ROXIO and deleted anything left.

Then I went into the Registry and deleted a couple of things but stopped when I notice there was just too many.

ROXIO is all over the place in the Registry still.

 

Terry

 

 

Jim, I read your reply a little closer and I see what your referring to.

Yes, I will try that procedure of removing ROXIO completely and let you know if it works.

 

Thanks,

Terry

 

Link to comment
Share on other sites

I find it works best when you print out the procedures and check off the items as you go.

 

 

Jim,

I tried the procedure, but it didn't work.

Now that I've done a re-install, I'm now getting a message about me needing a MPEG codec. And when the software goes to Roxio's site to get it, it says INVALID PRODUCT KEY, but I know it's good.

So now I've got another problem to figure out.

 

It seems that the problem is with VIDEOWAVE 9. Any video file I click to ADD to be edited, goes into LOCK-UP mode.

I guess I'll have to go back to using NERO.

 

Terry

 

Link to comment
Share on other sites

Messages have specific meaning and words like about are not any help.

 

There is a section below about Activation but you would need to know if that actually applies to you…

 

You did not say if this is a Retail copy (one you bought) or OEM (bundled with a PC or Drive). The OEM's don't need activation.

 

If the Activation applies to your situation try that. Then I would redo the Clean Install if that doesn't work.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...