Jump to content
  • 0

Cannot Import Divx And Avi Files From Hd To Blackberry


YYLL
 Share

Question

I a m using both Roxio EMC 10 on my desktop and EMC 9 on my laptop

 

When I use EMC 9's media manager to transfer videos from 250g usb drive to my Blackeberry the resulting file plays perfectly on my phone.

I I use EMC 10 to transfer that same file to the BlackBerry, the conversion takes place and takes the same time than on EMC 9 but the resulting file cannot be played by the phone I get "The file format is unsupported (or not supported)".

I am using the default (identical) conversion settings on both versions and the files are the same and come from the same drive.

I have also tried converting the files manually by choosing MP4 320*240 15FP and I get the same results files converted by EMC 9 play fine but not the ones converted by EMC10

I tried opening a ticket with Roxio but they directed me to RIM's customer support without even reading the email.

Any help will be gratefully appreciated.

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I don't think there is a profile in EMC 10 Copy & Convert for BB. I always use the Media Manager came with my 8110 for the conversion.

 

Which BB do you have? Were you using Media Manager in EMC 10 to do the conversion?

 

 

Edited by gaper1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

I have the Curve 8320

I have used both copy and convert and media manager in EMC 9 and both work

 

I don't think there is a profile in EMC 10 Copy & Convert for BB. I always use the Media Manager came with my 8110 for the conversion.

 

Which BB do you have? Were you using Media Manager in EMC 10 to do the conversion?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I have even installed the BlackBerry Desktop Manager without Media Manager in order not to create any conflicts.

Desktop Manager works fine with ROXIO EMC 10 present

 

 

 

Sounds like a bug. For now I recommend using EMC 9 :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

tested with 8110. I can get the video to play but no sound if I use Media Manager in EMC 10. However, the file plays fine with sound when using Media Manger bundled with BB.

 

You might want to consider having both installed on the same machine. At least that's what my setup is.

Edited by gaper1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...