Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Cant Burn Audio Cds


dino2dino4dino
 Share

Question

Hello All,

 

I have creator basic 9 on windows vista home basic. And I have a TSST corp CD?DVDW TS-L632M ATA Device.

 

Audio cd burning on my laptop stopped working suddenly Drive is detected and cd burning wizard is on and says successfully burnt cds.

However when i reinsert my cd it shows up as a blank cd again.

 

Same issue while burning with WMP as well.

 

Any help would be appreciated.

 

D

 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Hello All,

 

I have creator basic 9 on windows vista home basic. And I have a TSST corp CD?DVDW TS-L632M ATA Device.

 

Audio cd burning on my laptop stopped working suddenly Drive is detected and cd burning wizard is on and says successfully burnt cds.

However when i reinsert my cd it shows up as a blank cd again.

 

Same issue while burning with WMP as well.

 

Any help would be appreciated.

 

D

 

 

Reinstall of the burner's drivers may help.

Windows XP: Go to My Computer and choose Properties.

Windows Vista: Go to Start --> Control Panel --> System and Maintenance --> Device Manager.

Click on the Hardware tab.

Select Device Manager

Expand DVD/CD-ROM Drives, then select your burner and uninstall it by right -licking on it.

Reboot.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Reinstall of the burner's drivers may help.

Windows XP: Go to My Computer and choose Properties.

Windows Vista: Go to Start --> Control Panel --> System and Maintenance --> Device Manager.

Click on the Hardware tab.

Select Device Manager

Expand DVD/CD-ROM Drives, then select your burner and uninstall it by right -licking on it.

Reboot.

 

I tried doing this as well.. Didnt help.

 

Any other solution?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
You can go into Device Manager, and delete the secondary IDE ATA/ATAPI controller, then reboot. See if that works.

 

Hi,

 

I dont see a Secondary IDE ATA/ATAPI controller. Couple of the same device type are listed in IDE ATA/ATAPI controllers, but none as secondary.

 

Sorry if I have missed some thing. Please help :)

 

 

D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...