Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Uninstalling And Reinstalling


smgray
 Share

Question

I have followed these directions exactly several times now, and I am still unable to get my Roxio up and running.. I continue to get the same message certificate file missing or has been corrupted. I am irritated as I have been using this program and suddenly it decides not to work.. so looked up this resource.. follow directions and still no program..

whats next? help please

Smgray

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I have followed these directions exactly several times now, and I am still unable to get my Roxio up and running.. I continue to get the same message certificate file missing or has been corrupted. I am irritated as I have been using this program and suddenly it decides not to work.. so looked up this resource.. follow directions and still no program..

whats next? help please

Smgray

 

Exactly what directions are you following? If you use the Clean Install Instructions that should completely remove EMC 9 from your system so that you can start over.

As for suddenly not working, are you using a registry cleaner? If so, be careful as many are known to cause problems with EMC.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Exactly what directions are you following? If you use the Clean Install Instructions that should completely remove EMC 9 from your system so that you can start over.

As for suddenly not working, are you using a registry cleaner? If so, be careful as many are known to cause problems with EMC.

 

yes I follow the clean install instructions, still I get the same error message. I did use a PC register Mechanic after the fact but I can reverse and restore if you think that may be the problem.

 

I will try one more time these same instructions... I printed them out so I could follow them exactly without going back and forth.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
yes I follow the clean install instructions, still I get the same error message. I did use a PC register Mechanic after the fact but I can reverse and restore if you think that may be the problem.

 

I will try one more time these same instructions... I printed them out so I could follow them exactly without going back and forth.

 

Please do try again and I know from personal experience the PC Mechanic does mess EMC9 up. There's some info about how to fix problems caused by registry cleaners found here.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...