Jump to content
  • 0

Missing pictures in burnerd slide shows.


cruisedj
 Share

Question

I have a similar problem, I created 2 slide shows both in Videowave, both show perfect in the preview on videowave. I then created a menu in MYDVD and added both shows to the Menu, and played both in the preview and both show as perfect. However, after burning and then playing on my DVD player, I get a blank (missing photo(s)) which is always at photo number 21 in both productions, only 1 or2 photo's are missing then the show continues with no further problems.

 

I have checked the DVD and there seems no scratches, I am using Maxell DVD+RW 120min 4.7gb Data

DVDs

 

I have also tried Philips DVD-RW disks, but my Sony DVD player does not seem to like the -RW disks for some reason, hence I use the +RW.

 

Any Idears on this strange one.

 

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I have a similar problem, I created 2 slide shows both in Videowave, both show perfect in the preview on videowave. I then created a menu in MYDVD and added both shows to the Menu, and played both in the preview and both show as perfect. However, after burning and then playing on my DVD player, I get a blank (missing photo(s)) which is always at photo number 21 in both productions, only 1 or2 photo's are missing then the show continues with no further problems.

 

I have checked the DVD and there seems no scratches, I am using Maxell DVD+RW 120min 4.7gb Data

DVDs

 

I have also tried Philips DVD-RW disks, but my Sony DVD player does not seem to like the -RW disks for some reason, hence I use the +RW.

 

Any Idears on this strange one.

 

:unsure:

 

When you go to burn in MyDVD, burn to an ISO file. Once the file encodes, copy it to the disc using Creator Classic or Video Copy and Convert. This separates the encoding from the burning and has solved similar issues in the past.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Thanks for your adivce. I am afraid this is all new to me and it is my first try at creating DVDs to watch on the TV from the DVD player, Yesterday (before your replies) I also tried burning to a Philips DVD-RW and also to a Philips DVD+RW. I created a menu with the two slideshows included and made 2 burns one slideshow had one photo missing but the other slideshow was complete and okay on the first burn and on the second burn the missing photo was missing from the other slideshow. However, I will follow your advice's and keep my fingers crossed.

 

Thanks again

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...