Jump to content
  • 0

Skin Image ''dialogframe.png'' Found But Cannot Be Loaded


llevac
 Share

Question

Just purchased Creator 9 on-line

 

Running XP Media Center 2002 SP2 - Roxio configure to run French language - tried to change regional setting from French to English prior to re-install - same result

 

install, clean install 3 times - same results

 

1. loading Creator Classic from Startup Menu - error Unable to find Skin

 

2. loading Roxio Creator 9 - try lo launch modify movie automatically - error skin image ''DialogFrame.png'' found but cannot be loaded

 

Ticket:619253 - opened 6-Oct-08 - still no answer

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

They stopped making Creator 9 a year ago, you probably meant Creator 2009???

 

A search indicates 4 of these files in various locations around my HD.

 

How many do you have?

 

If you are actually doing every step in the Clean Install and not skipping some, it could indicate that your download was incomplete.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
They stopped making Creator 9 a year ago, you probably meant Creator 2009???

 

A search indicates 4 of these files in various locations around my HD.

 

How many do you have?

 

If you are actually doing every step in the Clean Install and not skipping some, it could indicate that your download was incomplete.

 

ok - my Bad - Creator 2009 - don't understand why Roxio says files found but cannot be loaded - if they are not there I would assume it would say file not found - I will try again to redownload - thanks - and clean install one more time <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Because it is corrupt??? :huh:

There are a number of other files coming up with same problem - DropDownTriangle.png, Label.png - they are all there - I will re-install but if it was corrupted or missing from download - i would assume best practice has check and balances in place to prevent such problems.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Is this a ESD (downloadable) version or you have a PHY disc? If you have disc, I suggest follow the clean install and then copy the contents of the disc on the desktop in a folder and then try installing from that folder.

 

Ok I see you have downloaded files.. In such a case, try extracting the content of the .exe file in a folder by using 7zip or Winrar and then try to install. If possible, try creating a new user account on the system with admin rights and use this account to install the product and see how it goes.

Edited by firenhancer
Link to comment
Share on other sites

  • 0
Is this a ESD (downloadable) version or you have a PHY disc? If you have disc, I suggest follow the clean install and then copy the contents of the disc on the desktop in a folder and then try installing from that folder.

 

Ok I see you have downloaded files.. In such a case, try extracting the content of the .exe file in a folder by using 7zip or Winrar and then try to install. If possible, try creating a new user account on the system with admin rights and use this account to install the product and see how it goes.

 

Redownloaded from Roxio site, clean installed in new user account with admin rights - same problem as 1st install. Although my XP OS is English - Roxio installs in French version without asking me.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Redownloaded from Roxio site, clean installed in new user account with admin rights - same problem as 1st install. Although my XP OS is English - Roxio installs in French version without asking me.

 

Make sure your Lang and Regional settings are set to English/US. The product will autodetect these parameters and install the product in related language.

Edited by firenhancer
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi,

 

I have exactly the same problem.

Strange thing however : the installation went flawless, AND I used different programs several times without any problem!

Just now, I tried to work on some pictures and got the message "skin image 'loading.png' found but cannot be loaded".

Strange that it worked before....

 

Johan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...