Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
bereg

Cineplayer Buttons Dont Display

Question

My cineplayer works great picture is good sound is good the problem is i cant see the buttons some of them apear but it splotchy at best. i have reinstaled the program twice turned off hardware acceleration in cineplayer dvd decoader options and also turned off enable video mixing renderer (vmr) support. my screen resolution is 1024 x 728 color is at 32 bit and i have direct x 10 installed. please if you have any ideas i would love to hear them. my video card is nvideo geforce 8600 gt running 2 monitors and have an amd 64 bit duo procesor

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
My cineplayer works great picture is good sound is good the problem is i cant see the buttons some of them apear but it splotchy at best. i have reinstaled the program twice turned off hardware acceleration in cineplayer dvd decoader options and also turned off enable video mixing renderer (vmr) support. my screen resolution is 1024 x 728 color is at 32 bit and i have direct x 10 installed. please if you have any ideas i would love to hear them. my video card is nvideo geforce 8600 gt running 2 monitors and have an amd 64 bit duo procesor

Make sure that your Windows display is (are) set to 96dpi.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×