Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Changes In Native Audio Not Saved


clibbob1
 Share

Question

In older versions of Videowave, when I made changes in the Advanced Audio Editor, the changes were reflected in my final rendering. In Videowave 9 (or Creator 9), I can't seem to get the same effect. I change the Native Audio in order to eliminate a decibel range of motor noise from my camcorder and Save the change, but when I render it, the noise is still there. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
In older versions of Videowave, when I made changes in the Advanced Audio Editor, the changes were reflected in my final rendering. In Videowave 9 (or Creator 9), I can't seem to get the same effect. I change the Native Audio in order to eliminate a decibel range of motor noise from my camcorder and Save the change, but when I render it, the noise is still there. Any ideas?

 

Make sure that you clear your proxy files. That may affect it.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...