Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

This Worked For Me After Trying Everything Else.


icuevas2
 Share

Question

Step 1- Un-Install the Net Frame work 3.5 if you have it installed.

Step 2- Create a new account on your computer with administrative authority.(Guest account wont work because a guset can't install anything)

Step 3- Click on "start" then where it says "search for programs" type in msconfig

Step 4- Click "start up" then hit the "dissable all" then hit "apply" then your computer will ask you to restart. When you restart log in to the other account you created and retry to install! I hope this works it did for me after trying everything else.

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Sorry to keep flogging this…

 

Me too! :lol:

 

See icuevas2, I have Vista updated to Sp1 and I show no Dot net in 'Add and Remove programs'! That's why we keep asking for information. Plase answer my three other questions, and Jim_Hardin, "error or errors you were seeing" question.

 

It would be very helpful to hear your input.

 

cd

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Me too! :lol:

 

See icuevas2, I have Vista updated to Sp1 and I show no Dot net in 'Add and Remove programs'! That's why we keep asking for information. Plase answer my three other questions, and Jim_Hardin, "error or errors you were seeing" question.

 

It would be very helpful to hear your input.

 

cd

Ok, The error I had was when I would install the CD it would just install about a quarter ways and then it would "Installation was inturrupted, please try at a later time" If you do not have NetFrame Work 3.5 then why don't you just skip to the rest of the steps and see if that works?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Ok, The error I had was when I would install the CD it would just install about a quarter ways and then it would "Installation was inturrupted, please try at a later time" If you do not have NetFrame Work 3.5 then why don't you just skip to the rest of the steps and see if that works?

Thanks for that! You have mentioned 'try' a couple of times.

 

All of us have installed 2009 and not a one of us had a problem. That is why we are asking so many questions.

 

We are trying to see where the specific problem is in that it is a pre-existing condition that no one encountered during testing and initial roll out.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...