Jump to content
  • 0

Inserting Movie Clips In A Slide Show


ferd
 Share

Question

Using Roxio Creator 9 in a new production. I have a number of slides and have inserted several movie clips after some slides. When playing back in preview or burning, the movie clips show horizonal jitter, but not everytime. The slides always show ok. Any suggestions.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
Using Roxio Creator 9 in a new production. I have a number of slides and have inserted several movie clips after some slides. When playing back in preview or burning, the movie clips show horizonal jitter, but not everytime. The slides always show ok. Any suggestions.

Creator 9 ceased production more than a year ago… Is that what you are running or are you running the new Creator 2009???

 

(some genus decided to change the name :angry2: )

 

In either case your probable answer is in MyDVD – Tools – Options – Render, set it to Software.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...