Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Toast 9 Titanium


ragostinis
 Share

Question

I need some help. I have a Mac and I use Toast 9 Titanium. I have had no problems until now. When I go to burn a a data, I get a window with the sentence: "Could not record the disc because a file couldn't be found.

Result Code = -43" What is result code -43? I have the right serial number and as I said before, it was working fine until now. It is updated, etc. I need help.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Here is an explanation of the -43 error code:

 

Error Code: -43, "File not found"

A requested file could not be located and retrieved.

If the file is not really missing, check for a possible disk damage.

 

There is one or more files that you've added to the Toast window that Toast cannot actually copy.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi, I just bought T9 and it updated when I registered to 9.04. I have OS X leopard. I selected an mpeg2 video file in the Video-DVD of T9. It will play if I hit edit, so I know it reads the file fine. But when I tell it to burn to DVD, it gives the "could not find a file -43" error. Why is this? Like I said, the file is on the same mac, and it will even play in the T9 player if you hit edit. When I drag the file to the Video-DVD window in T9, it shows the file as MPEG-2 720x 480 29.97 fps and audio as MPEG-1 stereo 48000 hz. I tried a couple of different files and get the same error code. This is the only reason I bought T9, to burn saved mpeg2 files to DVD!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Hi, I just bought T9 and it updated when I registered to 9.04. I have OS X leopard. I selected an mpeg2 video file in the Video-DVD of T9. It will play if I hit edit, so I know it reads the file fine. But when I tell it to burn to DVD, it gives the "could not find a file -43" error. Why is this? Like I said, the file is on the same mac, and it will even play in the T9 player if you hit edit. When I drag the file to the Video-DVD window in T9, it shows the file as MPEG-2 720x 480 29.97 fps and audio as MPEG-1 stereo 48000 hz. I tried a couple of different files and get the same error code. This is the only reason I bought T9, to burn saved mpeg2 files to DVD!

These are MPEG 2 files and not VOBs from a VIDEO_TS folder, is that correct?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...