Jump to content
  • 0

Plugin Coder Error: No Plugin Dlls -34104


regman39
 Share

Question

I keep getting this error of: Plugin coder error: no plugin dlls -34104, everytime I go to render a video in the stimulation mode.....will somebody PLEASE, PLEASE help me with this?? I also get the error: access denied -10000 when I click OK after the first error!! I'm getting really pissed because I can't get any videos done. I'm asking for somebody's help that knows how to resolve this problem. Please reply soon if possible! :angry2:

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have a similar issue on my machine. I can simulate everything just fine, but I can't get the program to burn to disc or even to an ISO file to use another program to burn to disc.

 

I moved the sonicMPGvout.dll to the shared files and cleared up the issue around that, but the program will not burn to disc. It hangs up at the encoding video, then ejects the disc and gives me the error message.

 

I'm trying to burn to a Dual Layer DVD using standard DVD settings (not HD).

Link to comment
Share on other sites

  • 0
I have a similar issue on my machine. I can simulate everything just fine, but I can't get the program to burn to disc or even to an ISO file to use another program to burn to disc.

 

I moved the sonicMPGvout.dll to the shared files and cleared up the issue around that, but the program will not burn to disc. It hangs up at the encoding video, then ejects the disc and gives me the error message.

 

I'm trying to burn to a Dual Layer DVD using standard DVD settings (not HD).

 

Have you tried to "burn to volume"?

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Indeed I have. As soon as the 'transcoding video' bar comes up, I get the red X box with the same error message. I have no idea why this is happening and I can't get any real support for resolving the problem. The code must mean something.

 

Anyone have this problem and get it solved?

 

to clarify:

HP Pavillion PC running Windows XP sp2 2.8ghz processor

4 MB ram

250GB HD

 

Trying to burn on DVD+R DL discs

Edited by junkdrawer
Link to comment
Share on other sites

  • 0
Indeed I have. As soon as the 'transcoding video' bar comes up, I get the red X box with the same error message. I have no idea why this is happening and I can't get any real support for resolving the problem. The code must mean something.

 

Anyone have this problem and get it solved?

 

to clarify:

HP Pavillion PC running Windows XP sp2 2.8ghz processor

4 MB ram

250GB HD

 

Trying to burn on DVD+R DL discs

 

I had the error-massage after deinstalling some stuff from the computer, I had to uninstall DVDitHD and install it again. afterwards it was working fine!

 

It seems, that some other programms uninstalling shared libraries, and then this ERROR-massage will come up.

 

 

danny

Edited by danny
Link to comment
Share on other sites

  • 0

 

 

This error is happening to me now. I´ve copied the sonicmpgvout.dll folder and pasted it in common files shared roxio folder in the folder and the dll folder and still nothing. I´ve uninstalled and reinstalled also and still it does not work. Any help would be great.

Edited by Pumpkinteeth
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...