Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 19 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Realtek Hd Audio Device Not Working


jack63ss
 Share

Question

I have a Gigabyte EP35C motherboard, with on board audio that uses Realtek HD audio drivers. It supports Mic input (2), Line input and Digital input. If I go to Control Panel and select Sound and Audio Properties, under Audio->Sound recording it shows devices for both Realtek HD Audio input and Realtek HD Digital input. I have Realtek HD Audio input selected as the default for both Audio->Sound recording and Voice->Voice recording. The mic is connected and works fine if I run the Test hardware.

 

However, in Roxio Sound Editor the Record Audio dialog only lists Capture From: Realtek HD Digital input, and nothing at all for under Input:. If I turn the mic on you can see the recording level jump, which I don't understand. In addition, every once in a while, with the mic turned off, I see the Recording Level jump a little as well.

 

HELP !

Jack

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...