Jump to content
  • 0

Video Wave Wont Load.


40laceration
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm having the same problem. I'm running Windows XP Media Center on a Toshiba laptop about 2 years old. I remember that EMC 9 used to have this problem with the newest Windows Media Player installed, but I've tried both the older and the newer versions of WMP, and it hasn't made any difference. Any thoughts?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

First of all - what graphics chipset do you have; have you updated that to the latest drivers from the maker's website (the graphics one - not the computer) and also the latest DirectX from MS

 

Additionally, try going to tools, options in Videowave and change it to software rendering

Link to comment
Share on other sites

  • 0
First of all - what graphics chipset do you have; have you updated that to the latest drivers from the maker's website (the graphics one - not the computer) and also the latest DirectX from MS

 

Additionally, try going to tools, options in Videowave and change it to software rendering

 

 

I have the latest drivers and DirectX. I am using the Intel Mobile 945 Express chipset for video card. I have also tried adjusting the rendering to "software" with no luck. Any other ideas would be much appreciated.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...