Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 26 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Audio


Rule
 Share

Question

I have installed Roxio 2009... Everything loaded fine and program works fine. I connected my digital camera to make some DVD's. The video portion came in fine... but I have no audio. I checked my camera and there is audio in the file. Any ideas as to what I am doing wrong?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
I have installed Roxio 2009... Everything loaded fine and program works fine. I connected my digital camera to make some DVD's. The video portion came in fine... but I have no audio. I checked my camera and there is audio in the file. Any ideas as to what I am doing wrong?

 

Some more information please. Are you talking digital "still" camera or digital camcorder (what kind?)? How did you get the video from camera to hard drive? What program from C2009 are you using: Videowave, myDVD, Videp Copy & Convert, Cinemagic? Without that information nobody can help.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...