Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 17 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Number of panels in the production is 0


stephaush

Question

This was first brought up on Jan 5. Anyone figured it out yet?

 

Try adding any media to a new production in vw8 and this error message comes up:

 

The number of panels in the production is 0.

 

Click on details, you get nothing.

 

Thing is, the panel is there. You can see the first frame in both storyboard and timeline. But when you play it, you only get sound.

 

I thought it might be a variation of the Mixer is null error message, but that fix did not work.

 

Thoughts, anyone?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

This was first brought up on Jan 5. Anyone figured it out yet?

 

Try adding any media to a new production in vw8 and this error message comes up:

 

The number of panels in the production is 0.

 

Click on details, you get nothing.

 

Thing is, the panel is there. You can see the first frame in both storyboard and timeline. But when you play it, you only get sound.

 

I thought it might be a variation of the Mixer is null error message, but that fix did not work.

 

Thoughts, anyone?

 

This is the first time that I have seen it mentioned. I have no clue what Jan 5 means. If you refer to something, you should provide the link to the thread.

 

What kind of media are you talking about? You may need to try a repair on the software to see if that works.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...