Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Cd Spin Doctor Truncated My File!


JRob_MN
 Share

Question

I captured a 90-minute recording from an old cassette, drew the waveform and auto-split the tracks. All was well, until I decided to save my work. CDSD saved a 47-second clip from the beginning of my recording and threw all the rest away.

 

Figuring that I'd done something wrong, I REcaptured the audio, and this time went for a save immediately. The same thing happened!

 

I have reverted to version 5 until I hear someone tell me what I might be doing wrong, or until I hear that others have had similar problems and a solution is posted.

 

Grr.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What a pain. What I've found is that you must first mark a track before saving. It can be any track marker so don't worry about making it accurate. Do not save before making a track marker, though. After saving the file in this way you now can make your official track markers and it should all work out the way it is supposed to.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
What a pain. What I've found is that you must first mark a track before saving. It can be any track marker so don't worry about making it accurate. Do not save before making a track marker, though. After saving the file in this way you now can make your official track markers and it should all work out the way it is supposed to.

 

Alas, in my case I had already marked several tracks. What got saved was the first 47 seconds of the file; nothing else.

 

The previous ("fixed") 5.0.whatever version of CD Spin Doctor is working just fine; glad I held on to it.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Alas, in my case I had already marked several tracks. What got saved was the first 47 seconds of the file; nothing else.

 

The previous ("fixed") 5.0.whatever version of CD Spin Doctor is working just fine; glad I held on to it.

That hasn't happened to me. Is the version 6.0.1?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...