Jump to content
  • 0

Roxio Creater 10.1 De Won't Load Any More


John Hudson
 Share

Question

Hi,

 

I have had this program on my computer for about 9 months. It came with my Dell desktop. It has always worked fine up until a day or two ago. I try opening the program, and the startup screen pops up, but the program never loads.

 

Occasionally it will load all the way to the main menu, where in the middle screen it will say "accessing data" or something like that. None of the options are clickable, and I eventually have to end the process.

 

I use Vista.

 

I considered that maybe some other program I was running might be causing it not to run, but I have shut down various things, and nothing seems to work.

 

I appreciate any insight that you can give me.

 

I will be out of the country for a few weeks, but will check this to see if anyone has any ideas. Thanks

 

John

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If it suddenly stopped working, the usual culprit is something installed at around that time - this could be a windows update or anything really

 

Did you check with Dell to see if there were any program updates or patches (you have an OEM version that isn't the same as the retail ones)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...