Jump to content
  • 0

Runtime Error


cor
 Share

Question

2009 special edition will not work for me. Have reinstalled numerous time after using the clean install.

Receive message " roxio stopped working" (it never worked at all) "Runtime error R 6025 pure virtual function call"

I have Microsoft Windows Vista Home Premium, version 6.0.6001 Service pack 1 Build 6001

Computer: HP-Pavillion, AMD Phenom 9500 Quad-corer Processor. 2200 Mhz 4 Core ToTal Physical Memory 3.00GB I would appreciate any advice.

I do not want to call Roxio yet , probably will not help and I have'nt practised my swearing.

Thanks,

Cor

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2009 special edition will not work for me. Have reinstalled numerous time after using the clean install.

Receive message " roxio stopped working" (it never worked at all) "Runtime error R 6025 pure virtual function call"

I have Microsoft Windows Vista Home Premium, version 6.0.6001 Service pack 1 Build 6001

Computer: HP-Pavillion, AMD Phenom 9500 Quad-corer Processor. 2200 Mhz 4 Core ToTal Physical Memory 3.00GB I would appreciate any advice.

I do not want to call Roxio yet , probably will not help and I have'nt practised my swearing.

Thanks,

Cor

 

Did you follow the clean install instructions, here?:

 

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=41967

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

What video card or chip do you have?

 

Did you install to a hard rive that was checked for malware? Did you install the software with your anti-virus ON (it has to be off)?. How much free space? Did you try to install to your system drive or partition or other hard drive?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
What video card or chip do you have?

 

Did you install to a hard rive that was checked for malware? Did you install the software with your anti-virus ON (it has to be off)?. How much free space? Did you try to install to your system drive or partition or other hard drive?

I didcheck for malware before installation. I have ViXs Pure TV-U48B) (NTSC /ATSC combo) ViXs Systems inc. for Video . Ihave Norton internet security system and Norton protection centre

I also have PC Tools desktop maestro. (These are all installed)

I disabled Norton Before installing Roxio. The program installs OK When I open it ,fine, but when I try to use it, the problem starts.

Thank you for taking your time,

Cor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...