Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

No Disk Drive Detected


airoman
 Share

Question

i have roxio easy media creator 10 lj and it came installed with my laptop. i wanted to bur a cd today and at the bottom it said no disk drive detected. i have been trying to fix this for like 2 hours and have had no luck. i really need to get this working any help will be appretciated. thanks.

Link to comment
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I tried that it dosent work. that is about all i have tried i downloaded 10.1 but i have no key because i got roxio with my laptop already installed.

 

The downloads are only for the retail version of the suite, which you don't have.

 

Try going to Device Manager and uninstalling your optical drive. Reboot, and Windows will find it again. See if that works.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
The downloads are only for the retail version of the suite, which you don't have.

 

Try going to Device Manager and uninstalling your optical drive. Reboot, and Windows will find it again. See if that works.

 

i have windows vista and want to know if i uninstall it how can i install it back?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
If you uninstall your optical drive in Device Manager, Windows will reinstall it properly next time you restart Windows.

 

okay thx i will try that and tell you what happens. thanks.

 

If you uninstall your optical drive in Device Manager, Windows will reinstall it properly next time you restart Windows.

 

is the optical drive the one where you put the cd in? i only have 1 in my laptop.

 

okay so i uninstalled the optical drive and installed it. but it did not work any other thing i can do i really need to get it up and working.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Okay,

 

You've upgraded your PX engine like Paul suggested, and you've made Windows reinstall your drive, but that "did not work".

 

I think you've exhausted all we can suggest for you. The only further suggestion I can make is that you go back to the company who supplied you with this "Easy Media Creator 10lj". They are responsible as Original Equipment Manufacturers [OEMs] for support of software they bundle, and you should get them to give you that support.

 

Good fortune.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Okay,

 

You've upgraded your PX engine like Paul suggested, and you've made Windows reinstall your drive, but that "did not work".

 

I think you've exhausted all we can suggest for you. The only further suggestion I can make is that you go back to the company who supplied you with this "Easy Media Creator 10lj". They are responsible as Original Equipment Manufacturers [OEMs] for support of software they bundle, and you should get them to give you that support.

 

Good fortune.

 

ill try calling roxio support. if they have a number i will cal them tomorrow i think they are closed now/

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I have had this same problem with Roxio Creator Premier SD 10.2 on my new Dell laptop. I am running a Vista 32 bit os. Dell has done everything from reformatting the harddrive, replacing the optical drive twice, replacing the mother board, installing the patch and even replacing the laptop itself. The replacement laptop still does the exact same thing. I don't know what to do now and they have given up. :-( Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
I have had this same problem with Roxio Creator Premier SD 10.2 on my new Dell laptop. I am running a Vista 32 bit os. Dell has done everything from reformatting the harddrive, replacing the optical drive twice, replacing the mother board, installing the patch and even replacing the laptop itself. The replacement laptop still does the exact same thing. I don't know what to do now and they have given up. :-( Any suggestions?
If by "Patch" you mean you've tried the v4 pxengine from the linked KB article in the earlier posts, then try this one. it has worked for some when the newer one doesn't for some reason.

 

**** PX Engine 3.0

http://images.roxio.com/en/support/pxengine3_00_58a.zip

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...