Jump to content
  • 0

Html Embedded Pictures And Outlook 2003


Pat Murphy
 Share

Question

I recently began experiencing a problem where EMC10 or Outlook will not accept html embedded pictures. EMC10 creates the picture but when I send the Outlook email, the picture is missing, being replaced by a blank space and the little red x. Now EMC10 and Outlook will perform properly if I do not let EMC10 resize the picture during this process. The version of EMC10 on my laptop works properly and I purposely blocked it from being updated so I suspect that the new upgrade to my desktop PC is the culprit. I reinstalled to no avail, but I suspect that the software upgraded during that process. All Outlook settings have been doublechecked. The 'sent' email in Outlook is blank also so the problem is occuring before it is sent to the ISP server.

 

Anyone else having a problem like this? Traceable to the newest software version? Any workarounds or suggestions, other than reinstall and block the automatic check for updates?

 

Thanks in advance for your ideas.

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...