Jump to content
  • 0

Help with LP & Tape Assistant and selection of sound card


Dave Jordan
 Share

Question

Greetings:

I am trying to use LP and Tape assistant to capture from a sound card and having issues because the "Capture From" drop down box will only show the integrated HP webcam and not the actual sound card (Real Tek)...so I am stuck having to use the external monitor microphone to pick up any sound coming from my speakers...and as you probably could guess the sound really stinks. I am hoping that someone can give me advice to make my actual sound card appear in the "Capture From" drop down box. I am using Windows 64bit Vista (brand new PC and install) and am really not liking Roxio too much right now. Previously, I used to own another machine (Windows XP) with Roxio 9, and was able to easily select my sound card from the "Capture From" drop down box. Perhaps there is a thread already speaking to this issue, if you have it please let me know.

Please help oh Roxio gurus, I pray at the feet of the sound gods for help please!!!!

 

Please feel free to reply here or send me an email at (david.jordan@gmail.com). Thank you in advance for your help. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Greetings:

I am trying to use LP and Tape assistant to capture from a sound card and having issues because the "Capture From" drop down box will only show the integrated HP webcam and not the actual sound card (Real Tek)...so I am stuck having to use the external monitor microphone to pick up any sound coming from my speakers...and as you probably could guess the sound really stinks. I am hoping that someone can give me advice to make my actual sound card appear in the "Capture From" drop down box. I am using Windows 64bit Vista (brand new PC and install) and am really not liking Roxio too much right now. Previously, I used to own another machine (Windows XP) with Roxio 9, and was able to easily select my sound card from the "Capture From" drop down box. Perhaps there is a thread already speaking to this issue, if you have it please let me know.

Please help oh Roxio gurus, I pray at the feet of the sound gods for help please!!!!

 

Please feel free to reply here or send me an email at (david.jordan@gmail.com). Thank you in advance for your help. :rolleyes:

 

See if anything in here helps..... http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=52951

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...