Jump to content
  • 0

The program does not work properly.


ErikF69

Question

I have windows vista sp2, and maybe I did something wrong, but after I loaded up the software all I see is the ROXIO logo appear and then disappear. Thats it. But I also had some problems at first when I put the usb thing in. It then told me to insert the disk and then it could not find the driver for the video capture usb. Can you tell me what I am doing wrong?

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

I have windows vista sp2, and maybe I did something wrong, but after I loaded up the software all I see is the ROXIO logo appear and then disappear. Thats it. But I also had some problems at first when I put the usb thing in. It then told me to insert the disk and then it could not find the driver for the video capture usb. Can you tell me what I am doing wrong?

You did even bother to read the big card that came in the box!!!

 

Find it – Read it – Follow the instructions.

 

Link to comment
Share on other sites

You did even bother to read the big card that came in the box!!!

 

Find it – Read it – Follow the instructions.

I have the same problem here ... although I have a 64 bit system.

 

I have uninstalled and reinstalled a few times now. No dice yet. I followed every proceedure the card and manual gave. Whats next?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...