Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Uninstall Error -


steve11554
 Share

Question

I have been having nothing but problems with Roxio Creator 2009 even after adding SP1- never had issues with earlier versions - few components complete their task. I even tried to uninstall the thing and got an error doing that- and after a reboot and another attempt to uninstall it couldn't find a 'certificate file'. I tried it on another computer and it still had numerous problems. Personally I will not use the product and have serious doubts about the future. In the meantime is there a program to remove the thing or is there a mehtod to manually remove the program from a computer?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If all you want to do is remove it from your pc, use the Clean Install process for the OS you are using. Just complete all steps up to the point of re-installing:

 

 

*** CLEAN INSTALL LINKS ****

Creator 2009

XP: http://kb.roxio.com/content//kb/Creator/000206CR

Vista: http://kb.roxio.com/content//kb/Creator/000207CR

 

If you're interested in trying to get some help from your fellow users here, then post some details about the issues you're having (including the contents of error message(s)) and your system specs.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
I have been having nothing but problems with Roxio Creator 2009 even after adding SP1- never had issues with earlier versions - few components complete their task. I even tried to uninstall the thing and got an error doing that- and after a reboot and another attempt to uninstall it couldn't find a 'certificate file'. I tried it on another computer and it still had numerous problems. Personally I will not use the product and have serious doubts about the future. In the meantime is there a program to remove the thing or is there a mehtod to manually remove the program from a computer?

 

Why didn't you install SP4, for the software?

 

http://www.roxio.com/enu/support/c2009/software_updates.html

 

It sounds like you have a number of issues with your computer. Did you forget to disable your antivirus, prior to installing the software?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...