Jump to content
  • 0

Roxio Creator 2010 - Missing certificate file


snafu169
 Share

Question

Just thought I'd post this in case it helps anyone else.

 

 

If you get a certificate error:

 

"The Certificate file is missing or has been corrupted. Please re-install it."

 

This KB article from Roxio advised what to do... Roxio Help

 

I deleted the file but it did not work, I was about to uninstall and reinstall...but was reluctant to do so because it took about an hour the first time ( or seemed like it).

 

Anyways, upon initial install I did not register because my firewall blocked it...so I fixed that first, then registered...all the way through ending with confirming in the email.

 

Next I followed the steps to delete the file ( you may have to end any Roxio programs in the task manager)...Restarted the computer and it worked.

 

I also have this installed on My G drive (external Seagate), I though that was the problem at first.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Roxio Creator DE 10.2 Vista Ultimate SP2 on a Dell Studio MT435

McAfee is disabled.

Same error - "The Certificate file is missing or has been corrupted. Please re-install it."

This occured after having to re-install the OS for other reasons.

I tried the clean install process a couple of times, no help.

 

Any ideas?

 

 

 

 

 

 

Just thought I'd post this in case it helps anyone else.

 

 

If you get a certificate error:

 

"The Certificate file is missing or has been corrupted. Please re-install it."

 

This KB article from Roxio advised what to do... Roxio Help

 

I deleted the file but it did not work, I was about to uninstall and reinstall...but was reluctant to do so because it took about an hour the first time ( or seemed like it).

 

Anyways, upon initial install I did not register because my firewall blocked it...so I fixed that first, then registered...all the way through ending with confirming in the email.

 

Next I followed the steps to delete the file ( you may have to end any Roxio programs in the task manager)...Restarted the computer and it worked.

 

I also have this installed on My G drive (external Seagate), I though that was the problem at first.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...