Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

you must install roxio creator 2010 before installing the content


Rick Wulf
 Share

Question

I performed a clean install per Roxio's instructions twice, and this is the error message I receive.

 

I purchased the Roxio 2010 special edition, which is only 1 disc.

 

Then it tries to "rollback" and doesn't complete the uninstallation.

 

Any help would be fantastic why this is doing this. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I performed a clean install per Roxio's instructions twice, and this is the error message I receive.

 

I purchased the Roxio 2010 special edition, which is only 1 disc.

 

Then it tries to "rollback" and doesn't complete the uninstallation.

 

Any help would be fantastic why this is doing this. Thanks.

 

This is for Creator 2009 but it might work here.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I tried to use this patch. I am asked this question:

 

This application will remove corrupted Creator 2009 install registry key, would you like to continue.

 

I click yes.

 

But I get this response:

 

Could not locate the required registry key for removal.

 

Thanks for the attempt, but looks like this is not a fix for 2010.

 

 

This is for Creator 2009 but it might work here.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Vista 64 bit, Windows completely updated, installation completely clean per instructions, even talked to a tech support guy who was completely inept. Copied disc to hard drive and ran from drive, still same error. Got an e-mail from tech support:

 

"Since you have purchased the Roxio Creator 2010 Special Edition that Roxio Video Capture USB device is included, you must install the 'setup.exe' file first followed by Creator 2010 contents, and last will be the driver for the Video Capture USB device."

 

Don't understand these instructions. Only 1 disc, only 1 setup.exe. Repied back, we'll see. Looks like I'm out 67 bucks.

 

What Operating System are you running this on? 32-bit or 64-bit. There is something in the registry that probably needs to be removed.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I think these two reg entries are causing it to fail. Try deleting them and rerunning setup.

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{6A233F59-110E-4B71-913C-FEBF78E53044}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{89A15676-78AE-4D51-BF5B-DEE3E0D46C94}]

 

Delete these registry entries as well if they exist before installing

 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{DB9C43F7-0B0F-4E43-9E6B-F945C71C469E}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\CinePlayer.exe]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Roxio PhotoShow]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{4D0AAB66-E604-4E82-A5AF-01AB97CB506D}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{5491453D-8C3E-4785-AC5C-E9A4DABF378A}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{65A79175-3C4C-41F4-92AF-BA1DDDBA0626}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{6C122441-1861-4CD7-B1C5-A163A6984E12}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{733CDF24-0A93-426E-AA89-DF281EB54793}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{74DC8A26-4E05-40B6-AD11-C9428A1AE150}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{86DDDAAD-AEB9-42E5-BE01-0E8FABD2BB29}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{906C01EE-B242-4197-AE85-6C506E1B869B}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{9A00EC4E-27E1-42C4-98DD-662F32AC8870}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{A121EEDE-C68F-461D-91AA-D48BA226AF1C}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{A33E7B0C-B99C-4EC9-B702-8A328B161AF9}]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{AF9E97C1-7431-426D-A8D5-ABE40995C0B1}]

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Vista 64 bit, Windows completely updated, installation completely clean per instructions, even talked to a tech support guy who was completely inept. Copied disc to hard drive and ran from drive, still same error. Got an e-mail from tech support:

 

"Since you have purchased the Roxio Creator 2010 Special Edition that Roxio Video Capture USB device is included, you must install the 'setup.exe' file first followed by Creator 2010 contents, and last will be the driver for the Video Capture USB device."

 

Don't understand these instructions. Only 1 disc, only 1 setup.exe. Repied back, we'll see. Looks like I'm out 67 bucks.

Rick: Those instructions would have been applicable to the Creator 2009 SE set.

 

He may not have realized that 2010 has the driver in the program.

 

But be sure you follow Sonic Boom's instructions, he in not inept...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I was not calling him inept, I was calling the phone tech support guy inept. I was on the phone with him over an hour and he kept telling me to do the same thing over and over. Every tie, I would say, "I already did that", he would say, "Oh sorry, that's right", and then tell me to do it agian. I told him I already did a clean install per the instructions, and he would say, "You need to do a clean install..."

 

Sorry if it soulnded like I was clling Sonic Boom inept. I will try his advice.

 

Rick: Those instructions would have been applicable to the Creator 2009 SE set.

 

He may not have realized that 2010 has the driver in the program.

 

But be sure you follow Sonic Boom's instructions, he in not inept...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
I was not calling him inept, I was calling the phone tech support guy inept. I was on the phone with him over an hour and he kept telling me to do the same thing over and over. Every tie, I would say, "I already did that", he would say, "Oh sorry, that's right", and then tell me to do it agian. I told him I already did a clean install per the instructions, and he would say, "You need to do a clean install..."

 

Sorry if it soulnded like I was clling Sonic Boom inept. I will try his advice.

 

I think that Jim knows you were calling the phone tech inept, not Sonic Boom.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...