Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

IT JUST WON'T BOOT


pastense

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

NO LUCK :angry: :angry:

Look for QuickTime folders inside root and user Libraries to see if there are any codecs with Xvid in their name. If so, trash them. (The perian codec is used instead). That has been known to cause Toast to crash when launching.

 

A couple other things to try: Start up your Mac in safe mode (hold down the shift key immediately after hearing the startup tone and release it when you see the gray Apple logo). See if Toast launches then. Alternatively create a new user and see if you can launch it when logged into that user account.

Link to comment
Share on other sites

Look for QuickTime folders inside root and user Libraries to see if there are any codecs with Xvid in their name. If so, trash them. (The perian codec is used instead). That has been known to cause Toast to crash when launching.

 

A couple other things to try: Start up your Mac in safe mode (hold down the shift key immediately after hearing the startup tone and release it when you see the gray Apple logo). See if Toast launches then. Alternatively create a new user and see if you can launch it when logged into that user account.

 

thanx for your help.....I fixed it by trashling preferences and then rebooting.

 

thanx again. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...