Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Help...Cannot open most functions?


Swagsong
 Share

Question

Most of the functions in Creator 10 have a little black arrow pointing upwards to the left of the icon. When I click on the icon, it looks like it's going to open, then fades back to a normal with nothing opening. I have tried opening them from the program itself, and from the Start menu with no luck.

 

I have a P4, SP3, full Windows updates, 512 RAM etc.

 

I have installed SP1 for Creator 2010.

 

My copy is fully registered with Roxio, yet I can only access only the most basic of functions.

 

Any ideas? Many thanks.

 

Steve

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Most of the functions in Creator 10 have a little black arrow pointing upwards to the left of the icon. When I click on the icon, it looks like it's going to open, then fades back to a normal with nothing opening. I have tried opening them from the program itself, and from the Start menu with no luck.

 

I have a P4, SP3, full Windows updates, 512 RAM etc.

 

I have installed SP1 for Creator 2010.

 

My copy is fully registered with Roxio, yet I can only access only the most basic of functions.

 

Any ideas? Many thanks.

 

Steve

 

I don't know what you are trying to open, but that 512 MB of RAM is good for burning data or audio discs, and that is all.

 

What about your other systems specs? What processor do you have? What video card/chip do you have?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

 

 

Hi Bruce, thanks for your help.

 

 

I was trying to open the label creator after successfully burning an audio cd. I'd be surprised if memory was the cause of my problems.

 

Here are some system specs:

 

1.80 gigahertz Intel Pentium 4

NVIDIA Vanta/Vanta LT [Display adapter]

Intel® 82801BA/BAM AC'97 Audio Controller

Unimodem Half-Duplex Audio Device

 

Maybe my processor is too slow??? Thanks again,

 

Steve

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Hi Bruce, thanks for your help.

 

 

I was trying to open the label creator after successfully burning an audio cd. I'd be surprised if memory was the cause of my problems.

 

Here are some system specs:

 

1.80 gigahertz Intel Pentium 4

NVIDIA Vanta/Vanta LT [Display adapter]

Intel® 82801BA/BAM AC'97 Audio Controller

Unimodem Half-Duplex Audio Device

 

Maybe my processor is too slow??? Thanks again,

 

Steve

 

Your processor is too slow, and your video chip may not let you even do any work with the Label Creator. It should, but it doesn't look like it is going to happen.

 

Maybe go to NVidia's site, and see if there is an updated driver for that chip.;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...