Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Slide Show Problems


Romanmt
 Share

Question

Its been a long time since I have used Roxio, I think the last version was v 6 that I used and loved it... but just got the 2010 version and am trying to make a slide show. Problem is everytime i try to add some kind of effect on my pictures, the preview screen goes black. Any takers on how to resolve this? :glare:

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Its been a long time since I have used Roxio, I think the last version was v 6 that I used and loved it... but just got the 2010 version and am trying to make a slide show. Problem is everytime i try to add some kind of effect on my pictures, the preview screen goes black. Any takers on how to resolve this? :glare:

 

System specs, especially video card? What program are you using to create your slideshow, Videowave I hope. :rolleyes:

 

Have you tried switching to software render mode if now in hardware or vice versa (File/Tools/Options in Videowave?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I got it, thank you!!!

 

System specs, especially video card? What program are you using to create your slideshow, Videowave I hope. :rolleyes:

 

Have you tried switching to software render mode if now in hardware or vice versa (File/Tools/Options in Videowave?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...