Jump to content
  • 0

No video only audio


Marin

Question

I have tried to find solution on previous posts, but have not seen one. I can get to the Roxio Media Import screen, but when I play my VHS, I only hear audio and no video. In the input selection, it only shows S-Video even though I am using red, white and yellow cables along with the Roxio Video Capture USB. There is no option to change to component cables. Please advise.

 

"Carpe Diem"

Marin

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

I have tried to find solution on previous posts, but have not seen one. I can get to the Roxio Media Import screen, but when I play my VHS, I only hear audio and no video. In the input selection, it only shows S-Video even though I am using red, white and yellow cables along with the Roxio Video Capture USB. There is no option to change to component cables. Please advise.

 

"Carpe Diem"

Marin

 

 

There are two versions of the software.

 

Old is the top pic change it under input.

 

New one is the second pic, click the options button above the red arrow..

 

Can you find and change it now?

 

post-97-1262213639.jpg

 

post-97-1262213647.jpg

 

cd

Link to comment
Share on other sites

There are two versions of the software.

 

Old is the top pic change it under input.

 

New one is the second pic, click the options button above the red arrow..

 

Can you find and change it now?

 

post-97-1262213639.jpg

 

post-97-1262213647.jpg

 

cd

 

I have the old version. It still showed S-Video only. So, I took out the USB and plugged it into another port and it now gives me the option between S-Video and Composite Video. Thank you for your help!

 

"Carpe Diem"

Marin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...