Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 16 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Setup has determinedthat your config does not support any of the included products


pjhall
 Share

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Install sp1 for VISTA and perhaps sp2 for VISTA.

 

 

I have both 1 & 2 Service Packs installed. I had to do a system recovery just before , I disabled the antivirus, disconnected from the internet and did the disabling everything on the start menu. I have Vista Home Premium, 500g hard drive plus an external drive with a terrabyte (sp?) NVidia GeForce 7350le AMD Athlon dual core processor 5600+ Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 0
I have both 1 & 2 Service Packs installed. I had to do a system recovery just before , I disabled the antivirus, disconnected from the internet and did the disabling everything on the start menu. I have Vista Home Premium, 500g hard drive plus an external drive with a terrabyte (sp?) NVidia GeForce 7350le AMD Athlon dual core processor 5600+ Thanks

 

 

You tried this?

 

http://forums.support.roxio.com/index.php?...mp;#entry309785

 

cd

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...