Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

:angry: Roxio Home and VideoWave Hang Windows 7


Kurt Vid
 Share

Question

1. I have Roxio Create 2010 Pro with SP1.

2. I have Windows 7 fresh build with all drivers and sofware updates applied.

3. I have a computer that excedes the recommended specs for the software

4. I do not have Anti-Virus program running

5. I do not have any spyware, malware, or any viruses on this machine - scanned with Spybot, Malwarebytes, Defender, etc.

 

I am simply trying to run the Roxio Home and usually, but not always, it will allow me to edit movies (runs VideoWave). Subsequent attempts to run Home cause a hang. Subsequent attempts to run VideoWave cause a hang. Reboot, try again. May run the first time or not, then it will hang.

 

Q1: What can be done to fix this?

 

Q2: I've seen some suggestions about turning off some applications that run at start-up. Is this just apps (I only see one app running at startup) or should I disable services also?

 

HELP?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...