Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

SCSI device Not Installed


Taper James
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I was haven a trouble with insert blank disc but was able to get it working by sending temp file to roxio /burn temp files. now I unable to burn massage says SCSI device not installed. I've when and changed my DMA to PIO but still not working right still the same massage. :blink:

 

 

Changing the drive to PIO won't help!

 

In what applications of C2010 Suite do you get the message?

 

Update the firmware for the DVD Drives.

 

Do you run a Nvidia based mother board with SATA drives?

 

Update the nForce drivers for the sata controllers...

 

If you need help post the make/brand of pc and the model #...

 

cd

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Qno#1 It in Music Disc Creater It burn and after it's over theres a message saying SCSI device not installed

QNo#2 I have up dateded the Firmware and its looks good. I have a problem with this from the start of it saying install blank disc.

QNo#3 I'm not sure about Nvidia mother board? But it a SATA Driver.

QNo#4 I Have contacted Dell and got all the up dates. I've just did a pxenigine update too

Changing the drive to PIO won't help!

 

In what applications of C2010 Suite do you get the message?

 

Update the firmware for the DVD Drives.

 

Do you run a Nvidia based mother board with SATA drives?

 

Update the nForce drivers for the sata controllers...

 

If you need help post the make/brand of pc and the model #...

 

cd

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Qno#1 It in Music Disc Creater It burn and after it's over theres a message saying SCSI device not installed

QNo#2 I have up dateded the Firmware and its looks good. I have a problem with this from the start of it saying install blank disc.

QNo#3 I'm not sure about Nvidia mother board? But it a SATA Driver.QNo#4 I Have contacted Dell and got all the up dates. I've just did a pxenigine update too

 

I know of one person that had this error, it was cured with a update to a 'Nvidia based mother board, by updating the nForce drivers for the sata controllers'.

 

They were running a Dell PC too!

 

I Have contacted Dell and got all the up dates.

 

Did that include one for 'Nvidia based mother board, with nForce drivers for the sata controllers'?

 

You could sign into Dell with your Service Tag Number and post the mother board specs?

 

cd

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...