Jump to content
  • 0

Some transitions do not encode most do


NickCA
 Share

Question

In a Video Wave project page turn and door transitions do not encode and are replaced by dissolves. When I replace these type of transitions with pushes or slides everything encodes. All types of transitions play fine in Video Wave. I have an Nvidia GeForce 6200 with 256mb of on-board memory. I have the latest driver for the video card.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Give this a try: In Videowave menu bar, select Tools|Options and then choose Hardware for render. Does it reolve the issue?

No, I tried that, even tried it a couple of times, and the Software encode as well. There are no error messages while encoding and all indications are that the video card is plenty.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I played with it a little more. If I reduce the quality to about 4mb sampling rate I get a choppy rendering of the door and page turn. Obviously, either the cpu or the video card is not up to encoding a 3D type of transition at "best quality". Good excuse for a new computer.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...