Jump to content
  • 0
Grampa Dave

Optical Drives Gone

Question

After the completed install and reboot of EMC 9 my Optical drives have gone. I can not see them period.

This problem must have come up before ??? Can anyone tell me how to get around this without uninstaling EMC 9.

 

THanks In Advance

Grampadave

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
After the completed install and reboot of EMC 9 my Optical drives have gone. I can not see them period.

This problem must have come up before ??? Can anyone tell me how to get around this without uninstaling EMC 9.

 

THanks In Advance

Grampadave

 

 

Download, and run, the PX engine in the following link:

 

http://forums.support.roxio.com/index.php?showtopic=45356

 

Try the top one first, reboot, and if it doesn't work, try the bottom one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
After the completed install and reboot of EMC 9 my Optical drives have gone. I can not see them period.

This problem must have come up before ??? Can anyone tell me how to get around this without uninstaling EMC 9.

 

THanks In Advance

Grampadave

 

Clarify please. Less than a month ago you said you installed Creator 2010. Do you now have both?

 

Does your OS see the drives? Don't double post; it confuses things.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dougy - you're replying to a thread that's been dead for two years

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×