Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Drive not recognized AFTER un-installing Roxio 7


Greg F.
 Share

Question

OK, so I tried installing a copy of Roxio I found lying around (bad idea). It's 7.0 and I'm running Windows 7 which I later found out was not compatible. I was having the whole "No drives enabled" issue and have tried all the reccomended fixes including three different PX Engine updates. I decided to just un-install the #$^@ software and the drive is still not being recognized??!! Please help!

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
OK, so I tried installing a copy of Roxio I found lying around (bad idea). It's 7.0 and I'm running Windows 7 which I later found out was not compatible. I was having the whole "No drives enabled" issue and have tried all the reccomended fixes including three different PX Engine updates. I decided to just un-install the #$^@ software and the drive is still not being recognized??!! Please help!

 

Page down to find W-7 fix... Read the directions first then follow the directions... :)

 

http://support.microsoft.com/kb/982116

 

cd

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...