Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
absmo

windows installer keeps askin for bot.msi location

Question

About every 10 mins i get the message

WINDOWS INSTALLER

the feature you are trying to use is on a network drive that is unavailable

 

click ok to try again or try an alternate path to a folder containing install pakage BOT.msi

 

it gives a folder to try in the window, but when i lick ok nothing happens,

i have to do this 3 times to get rid of the window, or click cancel on 3 boxes to get rid of it, it will then pop up again in about 10 mins

 

i started the netbook and this just started happening. any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Did BOT come installed on the netbook?

Did you try and uninstall it and then the message started?

Edited by tbrewst

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi tbrewst,

yes it came installed with the netbook, but no i didnt try to uninstall it, in fact ive never even run it until i started gettin the message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×