Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Trouble with EMC 10.1


otisson
 Share

Question

I am having that same problem with Vista Home Premium after downloading Roxio Easy Media Creator Version 10.1.226 (an up-date for Version 10). It did fine after I did the 1st download which was the "program". After doing the 2nd download which was the "content", the computer shuts down and reboots once I enter the Roxio program and do anything or nothing after about 30 seconds.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
I am having that same problem with Vista Home Premium after downloading Roxio Easy Media Creator Version 10.1.226 (an up-date for Version 10). It did fine after I did the 1st download which was the "program". After doing the 2nd download which was the "content", the computer shuts down and reboots once I enter the Roxio program and do anything or nothing after about 30 seconds.

 

Did you reboot after installing the program and before you installed the content? Did you check the size of the downloads; they may be truncated or just screwed up?

 

Try reinstalling/repairing from Windows add/remove programs.

 

Did you just do this or has it been awhile. That update is pretty old (probably 1 1/2 years).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...