Jump to content
  • 0

Videowave 12 Has Stopped Working


Eduardo Nascimento
 Share

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi, I'm new in Roxio Creator, I've 2010 version. When I get the 2nd movie to storyline, this message always appers. What am I doing wrong?

 

A bit more information would really help. All we have is "my car stopped working".

 

What are your system specs, especially video card?

What kind of movies are you adding, ie, what format? How long in time is each movie? Where did you get the movies?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

My computer is a new hp p6210t - Pentium Dual Core E6300 2.8GHz with 4 GB memory - 64 bits running Windows 7 home premium. I don't have any special video cards, the computer came with intel graphic media accelerator 3100.

 

The movies are 30 minutes each, but the problem happens with 3-minute-videos as well, I already checked.

These movies were originaly in VHSc format that I converted to DVD and now I captured from DVD to Hard Drive with Roxio 12.

 

In these movies there are a lot of scenes of my children. What I want is to trimm (separate) these scenes by date, place, etc, and make an organized file. After that, I want to burn DVDs and send copies to relatives.

 

If you know a better way to do what I want, please let me know.

Tks.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

My computer is a new hp p6210t - Pentium Dual Core E6300 2.8GHz with 4 GB memory - 64 bits running Windows 7 home premium. I don't have any special video cards, the computer came with intel graphic media accelerator 3100.

 

The movies are 30 minutes each, but the problem happens with 3-minute-videos as well, I already checked.

These movies were originaly in VHSc format that I converted to DVD and now I captured from DVD to Hard Drive with Roxio 12.

 

In these movies there are a lot of scenes of my children. What I want is to trimm (separate) these scenes by date, place, etc, and make an organized file. After that, I want to burn DVDs and send copies to relatives.

 

If you know a better way to do what I want, please let me know.

Tks.

 

I have the same problem. Have you received a solution? Deleted

 

I have the same problem. Have you received a solution?Deleted

Edited by sknis
Remove e-mail address to slow spam.
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Your e-mail address was deleted to slow down/reduce the amount of spam you get.

 

You can ask for help via p.m. or you can subscribe to this thread so you receive a notice when anyone posts to it. Have you looked at the Support TAB at the top of this page , selected Support Home, selected your version of the software and search for the problem - there are a lot of KB articles. Some may help you.

 

It is amazing that you have exactly the same computer and exactly the same OS, and exactly the same version and exactly the same.... (Are you getting my drift?)

 

If the solution to this issue is important to you, start a new thread with all YOUR information including the information is mention above and anything else that is important and pertinent. Also if the solution is important, then you can either subscribe to that thread or come back periodically to see if there is a solution posted.

Edited by sknis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...