Jump to content
  • 0

System Crash, Blue Screen Error, Using Back On Track


Papagord
 Share

Question

Having a problem with Back On Track, Roxio Creator 2010 Pro. Recently had a new hard drive installed and when I tried to do a backup the system crashed with a blue screen error message. It also crashed once when just trying to boot up windows. I uninstalled Roxio and reinstalled it. Same thing happened. I once again uninstalled it and left if off for a few days and had no problems.....that is until today when I decided to try again. This time I installed it and downloaded the Jan 2010 update, SP2. Tried to do a backup and ..... same blue screen error.

 

I have used another component, Label Creator without any problems but haven't tried any other components yet.

 

Anyone out there have a similar experience? I contacted tech support but haven't any update on my ticket yet.

 

Papagord

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...