Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Creator 2010


jabber54
 Share

Question

I purchased Creator 2010 from the Roxio website and downloaded the install .exe. The installation went without issue but when I try to use the Batch Convert & Transfer (Audio)the circular arrow spins like it is loading and nothing happens. I tried reloading Roxio and have the same problem. I am running Creator 2010 SP2 under Windows 7 64 bit. Anyone else have this issue?

 

A secondary question, is it possible to burn a Roxio Creator 2010 disk so I don't have to install from the .exe each time?

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm not sure on the first (I never use the batch conversion) but if you open the downloaded exe file with winrar or winzip (it's a self-extract archive), extract that to a folder and simply burn the contents of that to a DVD and you have an install disc (by the way you should have two more files - content and third party apps)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I purchased Creator 2010 from the Roxio website and downloaded the install .exe. The installation went without issue but when I try to use the Batch Convert & Transfer (Audio)the circular arrow spins like it is loading and nothing happens. I tried reloading Roxio and have the same problem. I am running Creator 2010 SP2 under Windows 7 64 bit. Anyone else have this issue?

 

A secondary question, is it possible to burn a Roxio Creator 2010 disk so I don't have to install from the .exe each time?

 

Is that when you open the application or add tracks?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Is that when you open the application or add tracks?

 

 

It happened at the main screen when I selected it under Audio but now I have a different problem - I followed the instructions above for a clean install under windows 7 and now when I click on the Roxio Creator 2010 icon and after the Roxio splash appears I receive the message which I have attached. "The Certificate file is missing or has been corrupted - Please re-install it" After I click OK Roxio shuts down.

 

Any Ideas? Help!

 

Thanks

post-87413-093980000 1284336261.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...