Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Subpicture Delay


fcosborne
 Share

Question

I have added button objects to my first play motion menu. From the menu attributes general tab I have moved the subpicture start to delay for 7 seconds. For some reason the star buttons show on the screen from the beginning. The only delay is for the "selected" button. I have been able to use this before but I must be missing or forgotten to set something now.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

the button needs to be part of your motion menu and delayed as part of the motion menu

 

if you make a motion menu where the button appears 7 sec after play starts, then you would set a 7sec delay for the sub picture so that the button will become a link as soon as it appears

 

so basically, you would draw whatever shape is required to match your menu button and then link and delay the shape

Edited by antonsvideo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...