Jump to content
  • 0

Lost Link From Audio Capture To Sound Editor


Willard M
 Share

Question

For some reason I have lost the link between the Audio Capture program and Sound Editor. When I open my Audio Capture program and push record I am able to see the bars moving and everything seems to be working normally. After I finish the recording I am shown the choices. I click on Open in Sound Editor and the Audio Capture program freezes up. Task Manager shows the Easy Audio program as Not Responding.

 

I can open Sound Editor and push the Record button and the Easy Audio Box appears and immediately starts recording whatever I have selected. When I have finished recording I push stop and my recording appears normally in Sound Editor and I am able to save the file.

 

Is there a way to recover the link from Easy Audio Capture to the Sound Editor in that sequence?

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...