Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

VideoWave Only Works Once


prontonz

Question

Same problem. Just purchased and installed Roxio 2011 PRO. Videowave "works" first time and then crashed forever after that when trying to re-open. Did a full uninstall and re-install. Problem then re-occurs after 1st access. I actually want my money back. I had Roxio 9 years ago and it caused huge amounts of wasted time to get working. Video editting is a compolete waste of time - never ever worked properly.

 

Either Videowave gets fixed or I need my money back and a recommendation for a real product that works.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Same problem. Just purchased and installed Roxio 2011 PRO. Videowave "works" first time and then crashed forever after that when trying to re-open. Did a full uninstall and re-install. Problem then re-occurs after 1st access. I actually want my money back. I had Roxio 9 years ago and it caused huge amounts of wasted time to get working. Video editting is a compolete waste of time - never ever worked properly.

 

Either Videowave gets fixed or I need my money back and a recommendation for a real product that works.

 

Your problem is not the same as the one in the thread that you hijacked. List your system specs, if you want help, or if you want your money back, contact Customer Service.

 

This is a users forum, not Roxio Tech Support or Customer Service.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...